Unable to connect to the leaf node

unable to register the leaf node
leaf node IP is 107.108.92.24 but it is reflecting to be 0.0.0.107:0
but I am able to add other node with IP 107.108.92.200

here is the comm_log:
02/23/2021 14:18:37;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;Exiting
02/23/2021 14:18:37;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Log;Log closed
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Log;Log opened
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;pbs_version=20.0.0
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;pbs_build=mach=N/A:security=N/A:configure_args=N/A
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;hostname=dell-openpbs;pbs_leaf_name=N/A;pbs_mom_node_name=N/A
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;ipv4 interface lo: localhost.localdomain
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;ipv4 interface eno1: Dell-openpbs
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;ipv6 interface lo: ip6-loopback
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;ipv6 interface eno1: Dell-openpbs
02/23/2021 14:18:39;0002;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;/opt/pbs/sbin/pbs_comm ready (pid=31855), Proxy Name:dell-openpbs:17001, Threads:4
02/23/2021 14:18:39;0000;Comm@dell-openpbs;Svr;Comm@dell-openpbs;Supported authentication method: resvport
02/23/2021 14:18:39;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 0);Thread ready
02/23/2021 14:18:39;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 1);Thread ready
02/23/2021 14:18:39;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 2);Thread ready
02/23/2021 14:18:39;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 3);Thread ready
02/23/2021 14:18:39;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 1);tfd=14, Leaf registered address 107.108.92.200:15003
02/23/2021 14:18:41;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 2);tfd=15, Leaf registered address 0.0.0.107:0
02/23/2021 14:18:41;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;tpp_validate_hdr(Thread 2);tfd=15, Received invalid packet type with type=96? data_len=51642368
02/23/2021 14:18:41;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 2);tfd=15, Connection from leaf 0.0.0.107:0 down
02/23/2021 14:18:42;0c06;Comm@dell-openpbs;TPP;Comm@dell-openpbs(Thread 3);tfd=15, Leaf registered address 107.108.92.242:15001

Please help with this Issue
I have corrected all the translations
Thank you

For the same issue, this is the /var/spool/pbs/mom_logs at the node side:

02/25/2021 02:04:57;0002;pbs_mom;Svr;pbs_mom;HELLO sent to server at Dell-openpbs:15001, stream:237
02/25/2021 02:04:57;0c06;pbs_mom;TPP;pbs_mom(Thread 0);Connection to pbs_comm Dell-openpbs:17001 down
02/25/2021 02:04:57;0001;pbs_mom;Svr;pbs_mom;im_eof, Premature end of message from addr Dell-openpbs:15001 on stream 237
02/25/2021 02:04:57;0002;pbs_mom;Svr;im_eof;Server closed connection.
02/25/2021 02:04:57;0001;pbs_mom;Svr;net_down_handler;net down handler called

Interestingly, when this node is configured for a different server it works.
And in the same server where it is not working, other node is still working fine.

The following report at GitHub looks very similar to what you are seeing. Are you sure all your servers and nodes are running exactly the same version of PBS?